Zeo Adsorb Natural

Sredstvo za poboljšanje radnih ambijentalnih uslova

Zeo Adsorb NaturalProizvod na bazi prirodnog zeolita, sa preko 90 % klinoptilolita, visokog kapaciteta jonske izmene, dobijen specijalnim tehnološkim procesom obrade. Namenjen je za adsorpciju azotnih, sumpornih i drugih oksida, neorganskih i organskih zagađivača, neprijatnih mirisa i suvišne vlage u prostorijama. ZEO ADSORB natural otklanja navedene probleme u zatvorenim prostorijama gde je povećano prisustvo navedenih gasova i mirisa kao što su: magacini, radne prostorije, fekalne pumpne stanice i drugi neuslovni prostori. Ovim proizvodom postižu se bolji radni uslovi u zatvorenim prostorijama u kojima se povremeno ili trajno boravi.

Upotreba: Količina primene određuje se na osnovu stepena zasićenosti medijuma navedenim kontaminentima (gasovi, mirisi, vlažnost idr.)

Nije štetan za ljude, životinje i biljke.

Pakovanje: 20 kg

Rok upotrebe: neograničen

Čuvanje: U suvim i zatvorenim prostorijama

Sunlight Media - web dizajn studio

Zeo Adsorb Plus

Sredstvo za poboljšanje radnih ambijentalnih uslova

        Proizvod na bazi prirodnog zeolita, dobijen specijalnim tehnološkim procesom pripreme, obrade i modifikacije. Namenjen je za uspešnu adsorpciju azotnih, sumpornih i drugih oksida, neorganskih i organskih zagađivača, neprijatnih mirisa i suvišne vlage u prostorijama. Efikasnost ovog proizvoda povećana je 3-7 puta u odnosu na slične proizvode od zeolita primenom novih tehnoloških rešenja. ZEO ADSORB plus otklanja navedene probleme u zatvorenim prostorijama gde je povećano prisustvo navedenih gasova, mirisa i vlage kao što su: magacini, radne prostorije, fekalne pumpne stanice i drugi neuslovni prostori. Ovim proizvodom postižu se bolji radni uslovi u zatvorenim prostorijama u kojima se povremeno ili trajno boravi.

Upotreba: Količina primene određuje se na osnovu stepena zasićenosti medijuma navedenim kontaminentima (gasovi, mirisi, vlažnost idr.).

Nije štetan za ljude, životinje i biljke.

Pakovanje: 20 kg

Rok upotrebe: neograničen

Čuvanje: U suvim i zatvorenim prostorijama

eco_zeo.jpg

060 71 300 30

info@agroecoproject.com